O qwa.... :shock: Nie ma mowy, abym wydał 1.700 złociszy na kabel... Żona by mnie za kochones powiesiła, gdybym taką kasę wywalił... :cry: Więc nie pomoduję sobie po odbiorze Szkodnika... :?
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
O qwa.... :shock: Nie ma mowy, abym wydał 1.700 złociszy na kabel... Żona by mnie za kochones powiesiła, gdybym taką kasę wywalił... :cry: Więc nie pomoduję sobie po odbiorze Szkodnika... :?
Jak będę w wakacje w Ostródzie, to dam znać być może uda nam się dogadać
Wielkie dzięki !!! Mam nadzieję, że do tego czasu (tzn. do chwili, gdy będziecie w moich rejonach), odbiorę już swojego Szkodnika. :-) Sporo jeżdżę po Polsce (głównie warmińsko-mazurskie, pomorskie, kujawsko-pomorskie i raz na miesiąc/dwa miesiące Wrocław), więc wskażecie tylko, gdzie mam dojechać i na pewno będę :-)
Pozdrawiam.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Nie - gdy jadę do Wrocławia, przejeżdżam przez Glinojeck, Konin, Kalisz... Tylko raz dotąd (trochę przez pomyłkę i zagapienie się) przejeżdżałem niedaleko Łodzi, ale przez to musiałem trochę nadrobić drogi :-) Do Wrocka jeżdżę nocą, a wracam późnym popołudniem/wieczorem
Zawsze przecież możesz kupić chińską podróbkę za 150, nawet na forum chyba ktoś sprzedaje. W przypadku O2 jak dostaniesz kabelek z 10.6 to już w następnych wersjach oprogramowania niewiele się zmieni. A jak coś nawet ciekawego się pojawi to i tak można się u nas dowiedzieć o tym.
marbab - pewnie, że mogę i na pewno, po odbiorze Szkodnika, z chęcią Was odwiedzę. Jednak w pierwszej kolejności - spot w Olsztynie :-) Enriquez - na chińskiej podróbce też można modować pod VCDS-em ? 150 PLN,- za kabel - to już pozytywna cena :-) O ile oczywiście ta cena nie idzie w parze z jakością i skutecznością kabla... ;-)
bawicie się grzebiąc w długim kodowaniu bazując na waszej wiedzy zadaje pytanie czy wiecie może jak zakodować adaptacyjne światła stop (pulsują podczas gwałtownego hamowania) odwiedziłem ostatnio szkołe auto skody i jedenemu z vw caddy podczas gwałtownego hamowania pulsowały światła stop a po całkowitym zatrzymaniu zapalały się awaryjne (drugą opcję posiadam interesuje mnie pierwsza)
Czy ktoś ma pomysł jak w O2FL aktywować podświetlenie przestrzeni wokół drzwi (to w lusterkach) przy złożonych lusterkach. Jak w lusterka są w pozycji rozłożonej, to podświetlenie działa. Gdy są złożone to lampki są nieaktywne :-((
kamelback, po pierwsze to chyba nie problem w kodowaniu. Reszta pytania jest dobra dla wróżki. Masz tak od wczoraj, dziś, jak to wychodzą na słupki, stoją na sztorc? Może przełączyłeś w tryb serwisowy? Kombinacji od groma i ciut ciut!
Komentarz